Home » Sport » Marković uzeo #30: Verujte, pomoći ću vam

Marković uzeo #30: Verujte, pomoći ću vam

Poslednjeg dana januara prošle godine Aleksandru Mitroviću je propao transfer u Anderleht i usledio je poziv Slaviše Jokanovića koji ga je raširenih ruku sačekao u Fulamu.

Godinu dana kasnije, sada je Lazar Marković tražio “izlaz” iz Liverpula, a sada je njega na vratima “Krejven Kotidža” dočekao Aleksandar Mitrović, koji ga je i preporučio Fulamu pošto se od ranije poznaju iz Partizana.

Posle četiri i po godine provede u Liverpulu, u kom je praktično “bio” samo u svojoj prvoj sezoni kod Brendana Rodžersa, konačno je, za stalno, promenio klupske boje.

LIVERPULOV OPROŠTAJ OD MARKOVIĆA: 1.371 DAN I 1,7 MILIONA

“Srećan sam što sam ovde i daću sve od sebe da pomognem timu i treneru”, rekao je Marković za zvanični sajt kluba i odmah potom je upitan za Aleksandra Mitrovića.

“Da, pričali smo pre transfera, igrali smo zajedno u reprezentantaciji i u Partizanu pre pet godina. Osećam 100% da mogu da pomognem ekipi. Videćemo, boriću se za ovaj klub, spreman sam na to”, kazao je Marković koji želi da izbori opstanak s Fulamom.

Videćemo koliko će biti potrebnu Markoviću da se nađe u protokolu kod Klaudija Ranijerija i da tako pokaže da zasužuje šansu u Premijer ligi, a već je izabrao broj na dresu – 30.

Fulam trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli Premijer lige sa 17 bodova, a Barnli koji je bezbedan je na 24.

Veliki posao čeka tim iz Londona…

Izvor: MONDO Vesti