Menadžer Majkla Odža: Bio je posebna osoba, zajedno smo planirali budućnost – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Menadžer Majkla Odža: Bio je posebna osoba, zajedno smo planirali budućnost

Menadžer Majkla Odža: Bio je posebna osoba, zajedno smo planirali budućnost

Poznati američki agent u razgovoru za Tanjug izrazio je zahvalnost svim navijačima i poštovaocima nigerijskog košarkaša na podršci nakon njegove smrti 7. avgusta u Beogradu tokom treninga.

„To mi mnogo znači i znam da i njegova porodica iskreno ceni poruke ljubavi. Majkl je bio vrlo posebna osoba, mnogo više van terena kao čovek, nego što je imao poseban talenat kao košarkaš. Svakodnevno osećam njegov gubitak i slomljen sam zbog njegove porodice i njegove dugogodišnje devojke Denis Spratlei“, rekao je Seidel.

Kako ističe, njihova saradnja počela je 2019. godine i za kratko vreme postali su prijatelji.

„Uvek je imao osmeh, bez obzira na to šta se dešavalo u njegovom životu. I takođe, nikada nije sebe stavljao u prvi plan, uvek bi pitao šta ima kod tebe“.

Seidel kaže da Odžo nije imao baš najsjajnija iskustva sa prethodnim agentima i da je bio odlučan da se to ne ponovi.

„Svakodnevno smo razgovarali o tome šta će biti naš sledeći potez u karijeri, uzimali smo ponude i planirali sledeći ugovor. Razgovarali smo o finansijskom planiranju, životu i baš o svemu onome o čemu razgovaraju dva prijatelja. Čak se i zbližio sa nekim članovima moje porodice, ali to je deo njegove ličnosti. Svako ko ga je upoznao i zavoleo ga je“.

Na pitanje da li je Odžo nakon preležanog koronavirusa imao dozvolu za trening, kao i da li su imali dogovor o prelasku u Partizan, Seidel je ostao uzdržan.

„U narednim danima biće puno pitanja na koja treba odgovoriti. Koliko znam, postoji otvorena istraga i želim da zadržim bilo kakav komentar na te dve teme dok ne bude sve apsolutno jasno“, zaključio je američki agent.

Odžo je preminuo 7. avgusta u 27. godini od posledica srčanog udara tokom treninga u teretani na stadionu Partizana.

On zvanično nije imao klub, nakon što mu je istakao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Prethodno je igrao za FMP, kao i za koledž Florida Stejt.

Izvor: rts.rs