Milanovački maturanti plesali svoj ples – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Milanovački maturanti plesali svoj ples

Milanovački maturanti plesali svoj ples

 

Milanovački maturanti juče su zaplesali Jubilarni, deseti put, na Trgu kneza Mihaila maturantski ples zajedno sa vršnjacima iz cele Srbije i Evrope. Obučeni u plave i bele majice, sa kišobranima istih boja, maturanti su plesali uz kompoziciju Johana Štrausa „Slepi miš“.

Sve prisutne pozdravila je zamenica predsednika opštine Jadranka Dostanić koja je maturantima rekla da je ova manifestacija lepa prilika da plesom i pesmom zakorače u svet odraslih.

„Želim vam puno uspeha u odabiru zanimanja, u ispitima koji su pred vama, ali ne zaboravite da uvek budete veseli i nasmejani. Na taj način ćete sve prepreke sa kojima se budete suočavali lakše prebroditi“, poručila je Jadranka Dostanić maturantima i dodala da će opština Gornji Milanovac nastaviti i dalje da pomaže i podržava održavanje ove manifestacije.

Organizatori su se zahvalili opštini Gornji Milanovac na dosadašnjoj podršci, Kulturnom centru na pružanju tehničke podrške, plesnom klubu „Domingo“ i profesoru Nenadu Nešoviću, kao i profesorima srednjih škola koji su dali doprinos kako bi se ova manifestacija održala deseti put.

Izvor: Glas zapadne Srbije