Milinković-Savić na pragu prelaska u Juventus – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Milinković-Savić na pragu prelaska u Juventus

Milinković-Savić na pragu prelaska u Juventus

Novinar italijanskog lista Alfredo Pedula navodi da je srpski fudbaler dogovorio lične uslove ugovora sa Juventusom.

„Milinković-Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonusi. Do dogovora je došlo posle sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ovaj dogovor će važiti od jula 2023. godine“, tvrdi Pedula.

On ističe da je ostalo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja.

Pedula podseća da je Milinković-Savić u prethodnih nekoliko godina bio u italijanskim medijima „glavna zvezda prelaznog roka“. Međutim, predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito nije želeo da proda srpskog fudbalera.

„Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a Lotito traži obeštećenje od 100 miliona evra, pošto zna da niko neće da ponudi taj novac. Srpski fudbaler je voljan i da produži ugovor sa Laciom“, piše italijanski novinar.

On ističe da se u narednih nekoliko meseci očekuju pregovori između predstavnika Lacija i Juventusa, a konačnu reč o ovom transferu daće predsednik rimskog kluba.

Pedula podseća da u Juventusu već igraju srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović, koji zajedno sa Milinković-Savićem trenutno nastupaju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor: rts.rs