Home » Sport » Milojević: Menjali smo pozicije – ne vole, ali vežbaće

Milojević: Menjali smo pozicije – ne vole, ali vežbaće

Trener crveno-belih govorio je posle meča o novim ulogama svojih igrača, ali i o njihovim reakcijama na te promene.

vladan milojević, milojevićFoto: Mondo/Stefan Stojanović

Milan Jevtović igrao je desnog beka, Filip Stojković igrao je štopera, Veljko Simić je takođe menjao mesto i ulogu tokom utakmice… 

Zvezdin trener Vladan Milojević promenio je u duelu protiv Rabotničkog sastav u odnosu na prošle provere, ali i pozicije igrača na terenu. Na momente je bilo očigledno da se neki muče sa novim zaduženjima, pre svega Jevtović, ali je rezultatski epilog bio uspešan za Beograđane:

Crvena zvezda – Rabotnički 2:1.

Posle meča protiv takmičarski motivisanog rivala, Milojević je govorio o novinama u sastavu i u igri.

Hteo sam da vidim šta ćemo da radimo u pojedinim situacijama. Sigurno da ih i ne slušaju noge i umorni su, ali sam zadovoljan…“, izjavio je Zvezdin trener.

Znate kako je kod naših igrača. Ako ne igra na levoj strani, već je celog života naučio da igra na desnoj, onda odbija to, nema voljni momenat kakav bi trebalo da ima. Međutim, ja pokušavam da svi igrači u svakom trenutku moraju znati kako da delujemo i šta radimo u svim fazama igre“.

Upitan za na momente grubu igru protivnika, Zvezdin trener rekao je da je u ovoj fazi priprema najvažnije sačuvati zdravlje. S tim u vezi, meč protiv Rabotničkog doneo je i lošu vest za crveno-bele, jer Marko Gobeljić nije bio u sastavu zbog povrede. 

“Gobelja ima istegnuće zadnje lože i pošto ovde nemamo adekvatnih aparata na kojima bi mogla da se izvrši kvalitetna terapija on će se vratiti u Beograd, ali nadam se da ćemo ga imati vrlo brzo sa nama”, dodao je Milojević.

Poslušajte kompletnu izjavu Zvezdinog šefa struke crveno-belih:

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Izvor: MONDO Vesti