Home » Sport » Milojević: Ovo je brz fudbal, tako se uči

Milojević: Ovo je brz fudbal, tako se uči

Crvena zvezda vraća se iz Liverpula sa porazom 4:0 i sa naučenim lekcijama o tome kako igra još jedan kandidat za osvajanje Lige šampiona.

Aktuelni vicešampion Evrope savladao je prvaka Srbije golovima članova svog čuvenog napada – Mohamed Salah bio je dvostruki strelac, a Roberto Firmino i Sadio Mane postigli su po pogodak, kojim su ispisali konačan rezultat.

Posle meča, Zvezdin trener Vladan Milojević rekao je za Radio-televiziju Srbije da je zadovoljan trudom i otporom svog tima na Enfildu.

“Protivnik nam je bio finalista lige šampiona, tim koji će konkurisati za taj prestižni trofej i ove sezone. Zadovoljan sam igrom, ali mi iz ovakvih utakmica možemo samo da naučimo tehničke i taktičke elemente, kao i to šta znači brzina u fudbalu“, rekao je šef struke crveno-belih.

Ne znam kako to izgleda na TV-u, ali jednostavno to je toliko brzo da mogu da budem zadovoljan kako smo parirali. Siguran sam da će u revanšu biti bolja utakmica. Nama je ovo izuzetno iskustvo, čestitam igračima, iako je rezultat visok, ali igramo protiv stvarno mnogo jakih ekipa”, dodao je on.

Upitan da li bi Zvezda sa Markom Marinom i Milanom Rodićem pružila jači otpor, Milojević je odgovorio da ne želi da posmatra situaciju na taj način.

“Nisam neko ko će da priča tako. Zadovoljan sam igrom igrača, a to (povrede) su sastavni deo fudbala. Oni su naši važni igrači i potreban nam je svaki igrač, ali u svakom slučaju očekujem da budu zdravi za revanš”

Izvor: MONDO Vesti