Milojević posle 2:2 u Bernu: Žalim samo za jednim… – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Milojević posle 2:2 u Bernu: Žalim samo za jednim…

Milojević posle 2:2 u Bernu: Žalim samo za jednim…

“Uživali smo i gledali utakmicu sa četiri gola. A mogao je i još koji da padne. Dali smo koliko smo mogli na ovakvom, specifičnom terenu. Ne mogu da imam zamerke na borbenost, htenje i želju”, rekao je trener crveno-belih posle još jedne letnje drame.

Vladan Milojević bio je kao lav u kavezu na “Stadionu Švajcarska”.

“Ono što bih možda promenio… Možda žalim zbog onog kornera i one šanse Rodića kod rezultata 1:2. Ali ne treba mnogo da žalimo, ostaje drugo poluvreme na Marakani. Znali smo da su Jang bojsi motorički jako snažna ekipa, brza, sa specifičnim stilom igranja. Zahalio bih se navijačima, ambijent je bio prelep, pokazali su kako se bodri svoj klub i zemlja”, dodao je strateg šampiona Srbije.

BURNO U BERNU: ZVEZDA IMA 2:2 I NIJE ZADOVOLJNA!

Izvor: MONDO

VAR?

“Što se tiče VAR-a nemam ja tu šta da komentarišem. To je nešto novo i pomaže da bude poštenije. Ako je VAR tako pokazao, nemam šta da dodam”, rekao je Milojević.

Na kraju, 2:2?

“Da li je relan ili nije, ne možemo da pričamo jer ćemo možda biti subjektivni. Moglo je da prevali na obe strane. Kakav god rezultat da je bio večeras, znali smo da će se sve rešavati na Marakani. Mi ćemo u Beogradu igrati kao da je 0:0. Ta jedna utakmica je kao finale za nas”, rekao je Milojević i dodao:

Za nas trenere bi bilo dobro da toga nema, ali za užitak i publiku je bolje. Znali smo da ćemo da budemo pod pritiskom. Delom i zbog podloge na terenu koje je jako brza i nezgodna. To se videlo u par sitnica gde su neke stvari izgledale drugačije. Jednu stvar moram da kažem, a koja je jako bitna. Igramo od prvog kola, imamo dvojicu igrača koji nisu igrali zbog kartona, trojicu kojima su pretili za revanš. Protivnik igra prvu utakmicu i nema kartone. A mi smo morali da čuvamo dvojicu igrača koji su nam jako bitni da imamo više varijanti u igri“.

On je pohvalio debitanski nastup i gol velikog pojačanja Matea Garsije.

“Presrećan sam zbog debitanski gola. Igrač je koji će dati mnogo Zvezdi, nemam dilemu. Takođe, ne seća se kada je odigrao poslednju takmičarsku utakmicu. Već je pokazao ljubav prema Zvezdi, bez pogovora je rekao da može čim sam mu preneo moju ideju za ovu utakmicu. Bio je na pravom mestu i dao gol, ali je slab što se tiče fizičke spreme”.

LAKO JE REĆI: DA LI SAM MOGAO BOLJE?

Milojević je izbegao pitanje novinara da kaže da li je breme favorita sada na strani njegovih igrača i preuzeo sav teret na sebe.

“Moglo je da prevagne na stranu Jang bojsa, ali i na našu. Pitanje je koliko možemo da budemo objektivni… Ono što je bilo bitno je da odigramo dobro, uradimo sve što je do nas. Neka breme pritiska padne na mene”, zaključio je Zvezdin šef struke, čija će ekipa noćiti u Bernu, pa se u sredu u četvrtak u toku dana vratiti u Beograd i onda imati četiri dana da se pripremi za revanš.

Crveno-beli neće igrati protiv Čukaričkog u subotu, jer je taj susret odložen kako bi se šampion Srbije što bolje pripremio za novih 90 minuta protiv prvaka Švajcarske. Možda i duže od toga.

Izvor: Mondo Sport