Home » Srbija » Ministar: Ljajić nije kriminalac, nema podataka o tome

Ministar: Ljajić nije kriminalac, nema podataka o tome

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

rasim ljajić, rasim, ljajic, ljajićFoto: Mondo/ Stefan Stojanović

 “Ja moram da iznesem lično uverenje da ja zaista u to ne bih mogao da verujem”, rekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući poslanici SRS Vjerici Radeti.

Radeta je pitala Stefanovića da li ima informaciju za Narodnu skupštinu, a vezano, kako je rekla, za “aferu” potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića.

“Da li ste utvrdili da li je tačno, da li ste preduzeli određene mere. Da li imate dokaze za Ljajića i njegovo učešće u narko kartelu. Morate da odgovorite na to pitanje”, rekla je Radeta.

Poslanik SRS Vojislav Šešelj optužio je ranije u Skupštini potpredsednika vlade i ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela na području Srbije.

Ljajić je posle toga pozvao Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu.

Poručio je da ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom.

Izvor: MONDO Vesti