Home » Sport » Mirković: Dokle?! Krunić: Zamalo da odložimo meč

Mirković: Dokle?! Krunić: Zamalo da odložimo meč

Treći uzastopni remi Partizana u prvenstvu i peti u poslednjih šest utakmica!

Crno-beli su u rezultatskoj krizi, a na Banovom brdu su danas posle podne imali vođstvo, stvarali šanse. U finišu, Ognjen Mudrinski je posle 22 minuta na terenu (ušao kao rezerva) postigao lep gol za remi u derbiju 14. kola Superlige Srbije.

GOLOVI i ŠANSE

Izvor: Arena sport/MONDO

Trener Čukaričkog Simo Krunić otkrio je posle utakmice da je njegov klub umalo tražio odlaganje zbog kartona i bolesti igrača.

Dosta nam je igrača bolesno ili ima kartone, mislili smo da odložimo utakmicu, zato je danas od početka bilo toliko mladih igrača u timu. Ja sam mnogo puta naglašavao da imamo dobre mlade igrače i da se ne vidi razlika ko je na terenu, oni ili mlađi“, rekao je Krunić novinarima.

Naravno, najviše pohvala imao je za Ognjena Mudrinskog, za koga je rekao da je jedan od najboljih centarfora u ligi!

“Čestitam igračima, posebno Mudrinskom koji nas ponovo spasava. On je za mene jedan od najboljih centarfora u ligi, ali je imao dve teške povrede, treba mu malo vremena da se vrati”, dodao je Krunić.

Trener Partizana Zoran Mirković sleže ramenima. Greška za greškom, ponavljanje istih iz utakmice u utakmicu.

“Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su podeljeni ko je zadovoljan, ko nije zadovoljan. Trebalo je ranije da rešimo meč, ovo je 100. put da primamo gol iz prvog udarca. To je i manjak koncentracije, ali naglasio bih naše propuštene šanse, trebalo je daleko pre toga da rešimo meč”, rekao je Mirković.

Dodao je: “Situacija nije prijatna, videćemo kako i šta dalje“.

Trener crno-belih kaže da je delimično zadovoljan igrom, video je i dobre i loše stvari, ali je istakao i da je rival bio odličan.

Jedan od najboljih u Partizanu bio je Gabrijel Enake, Rumun koji je došao u Humsku ovog leta, ali za koga se već piše da na zimu odlazi. Nije ni igrao mnogo optkako je angažovan.

Danas je dobio šansu od prvog minuta. Dao je gol, otvarao se, bio u šansi za drugi gol…

Dosta je to dobro, odigrao je što se od njega očekivalo. Neutralisao je Bogosavca i nametnuo se na njemu, tako da sam zadovoljan“, rekao je Mirković.

Izvor: MONDO Vesti