Home » Sport » Musa kod “frizera” Ostoje: Ovako se pravi “mikrofonka”!

Musa kod “frizera” Ostoje: Ovako se pravi “mikrofonka”!

/od reportera Monda iz Antalije/

Nismo ni znali da je Bojan Ostojić u duši prikriveni majstor za frizure.

Većinom kratko podšišani saigrači iz Partizana nisu mu od neke koristi za vežbanje skrivenog talenta. Još ako se u obzir uzme činjenica da je cimer sa “Nemom” Miletićem… Totalna propast!

Ali…

Iz Norveške je “kao poručen” ove zime stigao – Musa Ndžaji. Momak poreklom iz Gambije ima pravu “afro” frizuru, skrivenu pod gustim dredovima… Prava poslastica za Ostojića, jedinog “frizera” bez makaza i češlja!

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

U pitanju je, naravno, šala. Iskusni štoper crno-belih želeo je samo da nam pokaže šta se dogodi kada se Musina kosa “oslobodi” iz brojnih dredova. Nastaje prava “mikrofonka”, poput onih koje su nosili i nose Dajana Ros, Džimi Hendriks, Marselo, Leni Kravic, Maruan Felaini, Ben Valas…

Musa je bio dobro raspoložen kada je Ostoja počeo da mu odvija jedan po jedan dred, ali videvši da je vrag odneo šalu, brže-bolje dohvatio se telefona i u galeriji pronašao svoj “veseo” friz kako ne bi morao ponovo na uvijanje “kikica”.

Umalo da mu saigrač upropasti stajling spreman za debitantski intervju MONDU.

LOŠE VESTI IZ ANTALIJE: NOVA POVREDA NA PRIPREMAMA

Miroslav Todorović UčaFoto: MONDO/Vladimir Sukdolak

Loše vesti iz Antalije – povreda na pripremama crno-belih!

Klupski foto-reporter Miroslav “Uča” Todorović povređen na treningu Partizana.

Legendarni foto-reporter Partizana, Miroslav Todorović, pamtiće dok je živ jutarnji trening, koji je u sredu održan u Antaliji. Naime, popularni “Uča” je nakon naizgled bezazlenog šuta Bojana Ostojića završio obliven krvlju.

Kako?

Lopta ga je posle šuta iz daljine pogodila u potiljak, a zatim je čelom udario u foto aparat. “Uča” se u tom trenutku nalazio iza gola, okrenut leđima.

Na sreću, u pomoć je odmah pritekao klupski doktor Ilija Rosić, koji je prvo sanirao ranu i sa tri kopče je zatvorio.

Izvor: MONDO Vesti