Home » Sport » Najseksi par Olimpijskih igara (FOTO, VIDEO)

Najseksi par Olimpijskih igara (FOTO, VIDEO)

Kada su sudije na Zimskim olimpijskim igrama videle njihovu probu rekli su im da promene tačku. “Znate, ovo je ipak previše”, rekli su im.

Tesa Virtu i Skot Moar nisu želeli ništa da menjaju. Njihovi nastupi na Zimskim olimpijskim igrama proteklih dana ostavljali su bez daha, a mnogi su bili iznenađeni, očarani onim što su gledali.

Tesa je “visila” na Skotu, obujmila ga nogama oko vrata…

“Kako su seksi!”, vikali su dok su ih gledali.

Tesa i Skot nisu zajedno, mada bi mnogi voleli da jesu. Klizaju zajedno još od kad su bili klinci, što možete da vidite na Instagram profilu kanadske klizačice.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Kanađani su na kraju osvojili ekipnu zlatnu medalju u umetničkom klizanju, potpuno zasluženo. U finalu su pobedili sa 73 boda, sedam više od drugoplasiranih Rusa.

Ljubitelji klizanja bil su kao omađijani dok su gledali kanadski par. Njihova romantična tačka, ispunjena erotičnošću i seksualnošu, uz pesmu “Mulen Ruž” (Moulin Rouge), “mirisala” je na zlato. Nešto poput britanskog para Džejn Tornvil i Kristofera Dina daleke 1984. godine kada su, plešući na Ravelovu numeru “Bolero”, skidali led sarajevske “Zetre” i gledaoce naterali na ovacije.

POGLEDAJTE TESU I SKOTA

[embedded content]

Izvor: YouTube/Toronto Star

“Da, bilo je blisko, tako bih najbolje mogla da opišem naš nastup. Namerno smo hteli da unesemo malo seksualnosti i savremenosti. Mi uvek prenosimo priču, izazivamo međusobne reakcije, muškarac i žena zajedno na ledu, i to je tako romantično. Zapravo, imamo baš ‘kul’ odnos, odnos prijateljstva koje je vrlo blisko. To nas ispunjava ponosom”, objasnila je Tesa tu hemiju na ledu dvoje Kanađana.

Naravno i ova njena izjava naterala je mnoge na komentare tipa:

“Oni su najseksi par ovih Igara”, ili “Trebalo bi da se venčaju, to je sledeći logičan potez”…

Izvor: MONDO Vesti