Nastavljena promocija rukometa u osnovnim školama – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Nastavljena promocija rukometa u osnovnim školama

Nastavljena promocija rukometa u osnovnim školama

 

Akcija „ARANĐELOVAC GRAD RUKOMETA – MOJ SVET JE RUKOMET“ nastavljena je promocijom ovog sporta i aktivnostima dva aranđelovačka kluba u petak 12.10.2018.godine u školi Sveti Sava na Koloniji ,kao i u isturenim odeljenjima ove škole u Bukoviku.

Bila je to praktično treća poseta učenicima ove škole , prvi odlazak trenera dva kluba u Bukovik i još jedna poseta školarcima u naselju „Kolonija“ u Aranđelovcu gde je ovaj sport promovisan starijim osnovno-školarcima , za razliku od pre nekoliko dana kada su druženje i igra organizovaani za učenike od prvog do četvrtog razreda ove škole.

 


„Svetosavci“ koji su u Aranđelovcu i šire poznati po svojim sjajnim akcijama „Svetosavska svita“ , „Kamp u Garašima“ , „Ekološkoj patroli“ i mnogim drugima , pokazali su veliko interesovanje za rukomet , kako u školi u Aranđelovcu tako i u Bukoviku.

Treneri Bekamenta i Šamota : Ivan Đorđević , Zvonko Paunović , Sanja Ćosović , Marko Obradović , Marija Kuharović i Živomir Radosavljević uz pomoć igrača ženske i muške ekipe , kroz osnovne informacije o rukometu , zanimljive igre i male poligone spretnosti približili su đacima šta ih očekuje ukoliko požele da postanu članovi ova dva kluba , a po tradiciji , za najbolje i najspretnije: Kristinu Panović i Lazara Husejnovića , obezbeđene su diplome i poklon majice darodavca kompanije Bekament.

Direktorima škola uručena je kao simboličan poklon po jedna rukometna lopta koja će nastavnicima fizičkog pomoći u radu u narednom periodu , a sa nastavnicima i učiteljima dogovoreni su dalji koraci kako da se nastavi sa saradnjom i u narednom periodu.
Već danas , u ponedeljak 15.10.2018.godine ORK Šamot 65 i Bekament Bukovička Banja sa svojom akcijom sele se u Ranilović u OŠ „Ljubomir Ljuba Nenadović“ , a sutra će posetiti „školarce“ u MZ Banja u OŠ „Dušan Radonjić“.

Arhive