Home » Sport » Navijači Zvezde, pročitajte pažljivo

Navijači Zvezde, pročitajte pažljivo

Klub iz Ljutice Bogdana izdao saopštenje pred meč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope

delije Foto: MN Press

Crvena zvezda večeras od 18 časova na svom stadionu Rajko Mitić dočekuje ekipu CSKA u prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope.

Crveno-beli izdali su saopštenje za navijače uoči važnog evropskog duela.

“Kapije stadiona otvoriće se u 15 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona, Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije”, navodi se u saopštenju.

Iz Ljutice Bogdana navode da licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, odnosno kroz dva bezbednosna prstena.

“Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajnama stadiona Rajko Mitić, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu”, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Izvor: MONDO Vesti