Home » Srbija » Nebojša Stefanović o svom ocu, i “kompanijama”…

Nebojša Stefanović o svom ocu, i “kompanijama”…

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nijedna kompanija njegovog oca, Branka Stefanovića, nije imala ni dinar prometa, a što se, kako je naveo, vrlo lako može proveriti.

Nebojša StefanovićFoto: TANJUG/ MUP SRBIJE/ bk

“Nijedna kompanija moga oca nije imala ni dinar prometa. Nikada ništa nije proizvela, kupila ili prodala. To vrlo lako može da se vidi. Ni jedan jedini metak”, rekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića da li je tačno da se njegov otac bavi trgovinom oružjem i da li je ocu dao novac za to.

Stefanović je rekao da Obradović iznosi izmišljotine, a da je njegov partener u Savezu za Srbiju Vuk Jeremić bio ministar koji davao kompanijama dozvole za trgovinu oružjem.

Ministar je dodao da se neke evropske policije interesuju zbog pranja novca zbog Obradovićevih koalicionih partnera.

“Videćemo u kakvom društvu sedi Obradović”, kazao je Stefanović i dodao da lideri Saveza za Srbiju žele da ponovo “očerupaju zemlju” i “zauzmu fotelje”.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je ranije da je Branko Stefanović, otac Nebojše Stefanovića, blisko povezan sa trgovcem oružjem koji na prodaji naoružanja Saudijskoj Arabiji zarađuje desetine miliona dolara, a to oružje ilegalnim kanalima završava na ratištima u Jemenu i Siriji.

Izvor: MONDO Vesti