Home » Sport » Niz promena u Baru: Otišao i tandem “precrtanih”

Niz promena u Baru: Otišao i tandem “precrtanih”

KK Mornar Bar, najprijatnije iznenađenje prošle sezone ABA lige, veoma loše je ušao u tekuću “jadransku” godinu i novembarsku pauzu zbog utakmica reprezentacija dočekao je na poslednjem mestu tabele, sa skorom 2-7.

Prvih dana jesenjeg “raspusta”, šampion Crne Gore se (ne)očekivano brzo rastao sa Amerikancem Bobijem Braunom i potom ekspresno reagovao, “potpisavši” doskorašnjeg plejmejkera Zadra, Malkolma Granta, koji će moći da zaigra tek 23. decembra, u prvom kolu drugog dela prvenstva.

Praktično istovremeno, dvoranu “Topolica” napustio je i šuter Bronson Kenig i njegov status i dalje nije definisan, a nekoliko dana uoči nastavka sezone, na sajtu ABA lige potvrđeno je da su se Barani rastali i sa tandemom igrača na koje trener Mihailo Pavićević nije računao od početka novembra.

To su plejmejker Kadim Kerington (23) i krilni centar Marin Mornar (25), koji su poslednji meč u dresu Barana odigrali 9. novembra, na gostovanju Ciboni.

Ranije ove sezone, Mornar se rastao i sa Vinstonom Šepardom, posle samo jednog nastupa, kao i sa Andreom Spajtom, koji se takođe nije zadržao u Crnoj Gori…

Turbulentna jesen u Baru.

Izvor: MONDO Vesti