Home » Srbija » OBRT: Osumnjičeni negira ubistvo studenta!

OBRT: Osumnjičeni negira ubistvo studenta!

N.Đ. (28) iz Požarevca, koji je osumnjičen da je ubio studenta Miloša Mileusnića ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, potpuno je okrenuo priču i pred tužiocem negirao zločin! Sud mu odredio pritvor.

ubistvo na zvezdariFoto: Tanjug/Edib Tahirović ilustracija

Naime, on je odmah posle hapšenja u policiji priznao zločin, uz to rekao da je dan i noć proveo na društvenim mrežama, a onda shvatio da je nezadovoljan svojim životom izašao na ulicu i ubio prvu osobu na koju je naišao, piše Kurir.

Međutim, u tužilaštvu je samo dan kasnije negirao da ima bilo kakve veze sa zločinom, kao i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Viši sud u Beogradu odredio mu je danas pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor osumnjičenom zbog opasnosti da će uticati na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Brutalno ubadanje nožem desilo se u nedelju rano ujutro ispred ulaza u zgradu, a nesrećni mladić, student iz Čačka, od zadobijenih povreda preminuo je u bolnici.

Miloš Mileusnić u trenutku kada je napadnut vraćao se od devojke u iznajmljeni stan u kome je živeo u Beogradu. Sin je uglednih čačanskih lekara, a ima i sestru koja takođe studira u Beogradu.

B.Đ., otac uhapšenog N.Đ., kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev. Poslao mi je poruku da je u problemu”, rekao je otac N.Đ. kada je saznao da je njegov sin osumnjičen za ubistvo, a preneli su beogradski mediji.

Evo šta o brutalnom napadu kaže psihijatar:

Izvor: MONDO Vesti