Peti susret bajkera u Topoli – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Peti susret bajkera u Topoli

Peti susret bajkera u Topoli

Bašta hotela “Oplenac” bila je stecište petog susreta bajkera u Topoli koju organizuje Moto klub “Oplenac”, a takođe i mesto održavanja devetog Rok koncerta u organizaciji Kulturnog centra Topola.
Opština TopolaOpština TopolaDogađaji su se od petka u popodnevnim satima odvijali kao na filmskoj traci, puni energije i pozitivnih vibracija. Bajkeri su u to vreme počeli da se okupljaju ispred hotela, u bašti, na sportskom terenu i oko njega gde su postavili i veliki broj šatora. Došli su kao i do sada uglavnom sa svojim klubovima kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Sve je bilo spremno za večernje koncerte. Gostima i ljubiteljima roka iz Topole i okruženja predstavili su se bendovi “Pogrešna odluka” iz Topole i “Epilog” iz Kragujevca.
Opština TopolaOpština TopolaOpština TopolaMoto klub “Oplenac” je motoristima u subotu pre podne organizovao izlet. Posetili su Kraljevu vinariju, PIK „Oplenac“ i vinariju Aleksandrović, a zatim i manastir Nikolje. Popodnevni sati bili su rezervisani za uvek atraktivan defile motorista. Više od stotinu motora brujalo je ulicama Topole ostavljajući impozantan utisak. Nakon toga usledile su bajkerske igre. Subotnje veče obeležili su novi koncerti na istom mestu. Atmosferu za uživanje, u prepunom prostoru bašte, publici su priuštile grupe „Rigi digi“ iz Topole i kragujevačke „Osvajači“ i „Vesele 80-te“. Poslednjeg dana bajkerskog druženja, posle doručka, usledio je obilazak crkve Svetog Đorđa na Oplencu.