Posao u Kliničkom centru za 17 pomoćnih radnika – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Posao u Kliničkom centru za 17 pomoćnih radnika

Posao u Kliničkom centru za 17 pomoćnih radnika

 

Klinički centar Kragujevac raspisao je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme, tačnije na godinu dana, ukupno 17 nemedicinskih radnika, odnosno pomoćnih radnika, servirki, kuvara i referenata za administrativne poslove. Rok za podnošenje prijava je 23. maj.

Kragujevačkom Kliničkom centru potrebni su sedam pomoćnih radnika u zdravstvu, pet servirki, jedan kuvar, tri referenta sa IV stepenom stručne spreme za administrativne poslove u Službi za pravne i ekonomsko-finansijske poslove i Službi za tehničke poslove, kao i jedan referent sa VI stepenom stručne spreme iz oblasti menadžmenta za administrativne poslove u u Službi za pravne i ekonomsko-finansijske poslove.

Konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme na period od 12 meseci sa punim radnim vremenom, podrazumeva i probni rad u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.

 

Izvor: InfoKG