Povređeni igrači rukometnog kluba „Karađorđe“ iz Topole – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Povređeni igrači rukometnog kluba „Karađorđe“ iz Topole

Povređeni igrači rukometnog kluba „Karađorđe“ iz Topole

Jedna osoba je poginula, a jedanaest je povređeno u sudaru putničkog putničkog automobila i mini-busa u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška.

Sudar se dogodio sinoć oko 22 sata, a od zadobijenih povreda vozač automobila “fijat stilo” na mestu je preminuo, dok je suvozač sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. S teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa.

Kako nezvanično saznaju „Novosti“, u mini-busu autoprevoznika „Janjušević“ bili su igrači rukometnog kluba „Karađorđe“ iz Topole.

– Jedan pacijent je sa teškim povredama smešten na Intenzivnu negu bolnice. Dvoje pacijenata se nalazi na ortopediji. Reč je o teškim povredama, otvrenom prelomu u predelu kolena i isčašenje kuka. Ostalih osmoro je lakše povređeno i oni su nakon zbrinjavanja u Hitnoj službi, pušteni kućama – rekao je za „Blic“ Zoran Mrvić direktor kraljevačke bolnice.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila. Kako navode „Putevi Srbije“, saobraćaj je normalizovan.

 

Izvor: Blic.rs

Arhive