Prijem za osvajačice KUPA Srbije – tri godine dominacije u domaćem rukometu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Prijem za osvajačice KUPA Srbije – tri godine dominacije u domaćem rukometu

Prijem za osvajačice KUPA Srbije – tri godine dominacije u domaćem rukometu

 

Rukometašice ekipe Bekament Bukovička banja, stručni štab, predsednik i članovi kluba bili su gosti danas na prijemu u prostorijama Opštine Aranđelovac, priređenom u čast osvajanja trećeg u nizu Kupa Srbije.

„Uložili smo puno sredstava i truda u razvoj sporta i to ćemo raditi i u narednom periodu. Očekuje nas realizacija brojnih projekata kojima ćemo poboljšati uslove za trening vrhunskih sportista i razvoj dece,“ poručio je predsednik opštine Bojan Radović na prijemu rukometašica ekipe Bekament Bukovička banja. On je istakao tom prilikom da je ponosan na dostignuća naših sportistkinja i načinom kako su prezentovali grad. Najavio je početak radova na sanaciji sportske sale „Voc“ kod srednje tehničke škole „Mileta Nikolić“, vrednih preko 400 hiljada evra, zamenu parketa u SRC „Šumadija“ i radove na još dve sportske školske sale.

Predsednik kluba Nikola Ivanović istakao je da ekipa ŽRK „Bekament Bukovička banja“ je tokom tri godine uspela da osvoji 4 od 6 mogućih trofeja (jednu titulu i sva tri nacionalna kupa) i da je to, uz dve titule vicešampiona države, čini najuspešnijim timom u ovom periodu. On je izrazio zahvalnost Opštini Aranđelovac na velikim ulaganjima u klub, kao i kompanijama Bekament i drugim sponzorima. Zahvalio se navijačima i rekao da očekuje da će se niz uspeha i trofeja nastaviti u narednoj sezoni.

Predsedniku opštine Aranđelovac Bojanu Radoviću uručen je dres ekipe Bekament i medalja osvajača Kupa kao poklon za svu pomoć koju lokalna samouprava daje našem trofejnom klubu.