Home » Sport » PSŽ sprema 100 miliona evra za Sergeja?

PSŽ sprema 100 miliona evra za Sergeja?

Francuski “Le10Sport” i italijanski “Kalčomerkato” objavili su u nedelju da je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić želja Parižana s obzirom na to da je Adrijen Rabio odbio da potpiše novi ugovor sa “svecima” pa će ovog leta bez odštete napustiti klub.

PSŽ je i prethodne sezone bio zainteresovan za Milinković Savića, prenose mediji na Apeninima, ali tada je Srbinova tražena cena iznosila 150 miliona evra.

Francuski mediji smatraju da je predsednik Lacija Klaudio Lotito od tada smanjio visinu obeštećenja, jer dosad taj pristup visokih očekivanja nije urodio plodom.

Podsetimo da je Lotito početkom godine izjavio da je odbio čak 160 miliona evra za 24-godišnjeg reprezentativca Srbije.

“Da imam drugačiji način razmišljanja, prodao bih Milinkovića za 160 miliona evra, ali to nisam učinio. Mislim da nijedan drugi predsednik u svetskom fudbalu ne bi učinio ono što sam ja”.

Sergej ima važeći ugovor sa “lacijalima”, koji su sinoć deklasirali Romu (3:0) u 172. po redu “Derbiju dela kapitale”, do juna 2023. godine, a ranije su za njegove usluge bili zainteresovani Inter, Juventus, Milan, Mančester junajted i Čelsi.

Izvor: MONDO Vesti