Home » Sport » Radnički ostao bez važnog igrača

Radnički ostao bez važnog igrača

Desnokrilni napadač Aleksandar Stanisavljević novi je član izraelskog prvoligaša Bnei Saknina.

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom koja je trenutno pretposlednja na tabeli i već 10 kola ne zna za pobedu, tako da će Stanisavljević brzo morati da se adaptira na bitno drugačiji ambijent u odnosu na onaj u Radničkom.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler, koga odlikuju brzina i odlično izvođenje prekida, bio je među najzaslužnijima što su Nišlije završile jesenji deo sezone na drugom mestu superligaške tabele, iza Crvene zvezde.

Na 17 utakmica Superlige dao je osam golova i bio drugi strelac svog tima, iza Nermina Haskića, dok je u Kupu Srbije zatresao mrežu dva puta na četiri meča.

Stanisavljević je fudbalski “prohodao” u Austriji, gde je igrao za Rid i nekoliko niželigaša. U Srbiju je došao 2013, u Slogu iz Petrovca na Mlavi, a onda se posle epizoda u OFK Beogradu, Donjem Sremu i Vojvodini, ponovo otisnuo van granica.

Dobrim partijama u grčkom Asteras Tripolisu zaslužio je poziv sa “Čaira”, gde je apsolutno opravdao ukazano poverenje, u prvom redu kod trenera Nenada Lalatovića, u drugoj polovini 2018. godine.

Izvor: MONDO Vesti