Home » Srbija » Radnik gradilišta pao na devojku, teško povređena!

Radnik gradilišta pao na devojku, teško povređena!

Devojka iz Kosovske Mitrovice, na koju je danas pao radnik gradilišta, zadobila je teške telesne povrede, odnosno prelom lobanje.

nesreća, hitna pomoćFoto: MONDO/Stefan Stojanović

Ona će biti transportovana u zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu, izjavila je danas upravnica Bolnice u Kosovskoj Mitrovici Danica Radomirović.

Incident se dogodio oko 8.30 časova u centru severne Kosovske Mitrovice a po saznanjima sa mesta događaja, radnik je skidao drvenu oplatu na trećem spratu četvorospratne zgrade kada je popustila platforma na kojoj je stajao i nakon čega je pao na devojku koja je tu prolazila.

U izjavi za agenciju Beta, Danica Radomirović je rekla da su oba povređena pacijenta za sada stabilno.

“Povređeni pacijenti – muškarac srednjih godina i mlađa devojka, dovezeni su u svesnom stanju na prijemno hiruško odeljenje odakle je, nakon ukazane pomoći i dijagnostike, građevinski radnik prebačen na Odeljenje hirurgije. Radi se o lakim telesnim povredama i njegovo stanje se prati i nije životno ugrožen. Kod devojke su dijagnostikovane teške telesne povrede neuro-traume, to jest prelom lobanje i u toku su pripreme za njen transport u zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu“, rekla je ona.

Izvor: MONDO Vesti