Radonjić i Zvezdini junaci iz Madrida: Pobeda za samopouzdanje tima – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Radonjić i Zvezdini junaci iz Madrida: Pobeda za samopouzdanje tima

Radonjić i Zvezdini junaci iz Madrida: Pobeda za samopouzdanje tima

Zvezda je najbolju partiju sezone krunisala pobedom nad favoirizovanim Realom u ”Vizink Centru” – 79:77.

„Prvo, čestitam svojim igračima na dobroj utakmici. Nama je danas bilo najvažnije da igramo mnogo bolje nego u prošloj utakmici i večeras smo odigrali zaista dobro. Bilo je važno da nastavimo sa dobrom igrom iz prvog poluvremena, posebno na početku nastavka”, rekao je Radonjić i dodao:

”Kontrolirali smo situaciju, ali na kraju smo napravili neke greške, dozvolivši im da dobiju dva ofanzivna skoka i utakmica postane ’tesna’. Za naše samopouzdanje ovo je vrlo važna pobeda“, poručio je trener srpskog evroligaša.

Dva najbolja pojedinca u sjajnom timskom izdanju u Madridu bili su Ognjen Dobrić (13 poena) i Kori Volden (18). 

„Moja prva misao je bila da dam veliku energiju timu. To je ono što nam je trebalo, da pokažemo drugačije lice od poslednje utakmice u Valensiji. Želeo bih da čestitam saigračina i celom timu na sjajnoj pobedi. Ovde je velika stvar. Veoma je teško pobedi ovde”, rekao je Ognjen Dobrić.

„Prvo, čestitam našem timu. Ovo je dobr, ogromna pobeda za nas. To samo pokazuje da imamo čvrstinu i sposobnost da igramo ovo takmičenje. U drugom poluvremenu smo napravili neke greške, ali i uradili šta smo morali smo da dođemo do ove pobede. Veliko je ovo povećanje na polju samopouzdanja i moraćemo da to prenesemo i u sledeću utakmicu“, rekao je najefikasniji akter meča Kori Volden.

Izvor: rts.rs