Home » Srbija » Razlupan automobil poslanika SNS

Razlupan automobil poslanika SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je da je tokom dana razlupan automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi s porodicom.

policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola,Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Incident se desio u beogradskoj opštini Stari grad.

“Divljački napadi na političke neistomišljenike, vređanje, omalovažavanje i uništavanje tuđe imovine su očigledno postali svakodnevnica. Poručujemo Đilasovom savezu i svim njegovim sledbenicima da nas neće zastrašiti nasiljem koje demonstriraju”, navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNS je pozvao nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi što hitnije, i da pošalju jasnu poruku da nasilje nije dopustivo.

“A siledžijama poručujemo da ćemo još jače nastaviti borbu za pristojnu i modernu Srbiju, te da nas ovakvim vandalskim ispadima neće zastrašiti”, ističe se u saopštenju.

Poslanik je nakon napada saopštio da je taj čin napad na njega i njegovu porodicu – suprugu i dvoje maloletne dece.

“Obzirom na sve pretnje koje godinama dobijam preko društvenih mreža, ovakve stvari me ne iznenađuju, ali je to rezultat svih fantomskih šetnji. Do sada su mi pretili ubistvom, ali ovo je prvi put da je došlo do fizičkog napada. Sledeći put mogu da dobijem samo bombu ispod kola“, rekao je Filipović agenciji Tanjug.

Napad se desio na opštini Stari grad usred dana, ispred zgrade u kojoj živi, a kako je rekao, automobil se vode na njegovu suprugu.

“Očekujem da državni organi brzo nađu počinioce, kao što uvek pravovremeno reaguju i rešavaju stvari”, rekao je Filipović.

Izvor: MONDO Vesti