Home » Sport » “Recko”: Pa nije Perić kao Đurić što je pustio gol

“Recko”: Pa nije Perić kao Đurić što je pustio gol

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić brani svog golmana Nikolu Perića zbog kiksa protiv Vojvodine. “Razumem da se sve gleda kroz slučaj golmana Đurića, koji je pustio gol Partizanu. Perić je pošten momak”. Najavio štrajk svog tima?!

Nikola PerićFoto: MN Press Nikola Perić

Veliki propust golmana Dinama iz Vranja Nikole Perića u prvenstvenom meču protiv novosadske Vojvodine jedan je od detalja koji je obeležio minulo kolo Superlige.

Pojavili su se i pojedini komentari u javnosti da je Perić namerno pustio gol svom bivšem klubu, još jedna tvrdnja o nameštanjima utakmica u Srbiji…

U izjavi za “Infomer”, Perić kategorički odbacuje takve tvrdnje, rekavši da je baš želeo da se dokaže protiv Vojvodine u kojoj je bio pet godina.

“Nesrećan slučaj… Kada je lopta išla ka meni razmišljao sam da li da je ispucam nogom ili glavom, pa sam odlučio glavom. Lopta je ‘propala’ i desio se gol Vojvodine. Zaista ne bih voleo da se moje ime spominje u negativnom kontekstu i da se dovodim u vezi sa bilo čim drugim. U Vojvodini sam proveo pet godina i ako je neko imao motiv da se dokaže protiv nje, onda sam to ja”, rekao je Perić.

[embedded content]

Izvor: Superliga/YouTube

Mnogo “jaču” izjavu dao je trener Dinama Dragan Antić zvani “Recko”. Podsetio je na slučaj golmana Uroša Đurića, koji je zbog gola koji je primio protiv Partizana, suspendovan i koji je pretpreo žestoke kritike svog trenera.

“Nema to nikakve veze sa nameštaljkama. Razumem da se sad sve gleda kroz slučaj golmana Đurića, koji je pustio gol protiv Partizana, ali Perić je sipravan i čestit momak. On je pre tog nesrećnog gola imao nekoliko vrhunskih odbrana. Pričao sam sa njim, ništa mu ne zameram”, kaže Antić.

Zanimljivo, trener je najavio ŠTRAJK svojih igrača zbog neisplaćenih plata!

Moji igrači će, verovatno, početi da štrajkuju, jer tri meseca nisu primili platu. Za sve su krivi ljudi iz gradske vlasti, koji su ove sezone, kada smo ostvarili istorijski uspeh i plasirali se u Superligu, smanjili budžet za sport. Ne daju nam ništa i sad nemamo para da platimo igrače. Iz svog džepa igračima dajem po 50-100 evra svakog dana, ali nemam ni ja milione. Igrači imaju motiv da igraju za opstanak u ligi, ali nisu oni klošari da igraju bez novca“, tvrdi Antić.

Izvor: MONDO Vesti