Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija: Posao za 400 Kragujevčana – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija: Posao za 400 Kragujevčana

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija: Posao za 400 Kragujevčana

 

 

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija zvanično će biti otvoren danas u 12 časova na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti brojne privatne i državne visokoškolske ustanove i škole, a više od 40 poslodavaca ponudiće oko 400 radnih mesta.

Učenici će kroz neposredan kontakt sa predstavnicima visokoškolskih ustanova i škola moći da se upoznaju sa obrazovnim profilima i smerovima koje srednje škole nude i tako lakše pronađu pravo zanimanje i smer budućeg školovanja.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj manifestaciji predstaviće se Nacionalna služba za zapošljavanje i više od 40 poslodavaca. Nezaposlenim Kragujevčanima biće ponuđeno oko 400 radnih mesta. Svi zainteresovani moći će da predaju svoje radne biografije i na licu mesta razgovaraju sa poslodavcima.

U okviru preduzetništva i inovacija predstaviće se brojne firme, kako u izlagačkom delu, tako i kroz prateći program u vidu tribina, prezentacija, panel diskusija.

Šumadija sajam organizuje ovu manifestaciju pod pokrovitelјstvom grada Kragujevac, a podršku je pružila Nacionalna služba za zapošlјavanje. Radno vreme sajma 29. i 30. marta je od 10 do 18 časova, a ulaz i parking su besplatni.

 

Autor: Branko Vukašinović/infokg Foto: Arhiva/kragujevac.rs