Saobraćaj na putevima arandjelovačke opštine odvija se otežano i usporeno – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Saobraćaj na putevima arandjelovačke opštine odvija se otežano i usporeno

Saobraćaj na putevima arandjelovačke opštine odvija se otežano i usporeno

 

Zbog snežnih padavina, saobraćaj na putevima arandjelovačke opštine odvija se otežano i usporeno.
Na putu prvog prioriteta deonica Arandjelovac Kruševica ima zaostalog snega na kolovozu do 1 cm, kroz grad magistralni put je čist, od Ciglane do Krćevca mestimično ima zaostalog snega. U Putnoj bazi u Banji noćas i jutros nastavljaju da rade tri ekipe putara, koje uklanjaju sneg sa kolovoza i posipaju so i rizlu, a sa puteva trećeg prioriteta sneg se samo raščišćava.

 

Na putu drugog prioriteta ka Orašcu ima snega, noćas je čišćeno u dva navrata, jutos još jednom, a na putu u Trešnjevici ima smetova, kao i na tri kilometra do centra Ranilovića. Na pravcu Arandjelovac Bosuta ima snega na kolovozu, ekipe putara u trećem stepenu pripravnosti čistile su sneg noćas, ali tokom prepodneva učiniće to ponovo. Putari će i danas imati posla, a snežne padavine očekuju se i kasno posle podne.

Kako kažu meteorolozi, sneg će oslabiti popodne, najpre na severu i zapadu Srbije uveče i u toku noći prestanak padavina. Najniža temperatura biće od minus pet od nule, a najviša dnevna od minus dva do dva stepena Celzijusa.