Home » Sport » Saša Ilić odneo pobedu: “PONIZIO SAM IH!” (VIDEO)

Saša Ilić odneo pobedu: “PONIZIO SAM IH!” (VIDEO)

“Pišite: Saša Ilić pobedio ‘Lolu’ Smiljanića i ‘Bambija’ Tošića’“, “diktirao” je kapiten crno-belih radni naslov novinarima po završetku prepodnevnog treninga crno-belih u Beleku. 

Ne, ne pobedio, već PONIZIO. E, tako…“, ispravio se najstariji fudbaler Partizana i nasmejan produžio ka hotelskoj zgradi. 

Izvor: MONDO/V. Sukdolak

I zaista, njegova ekipa je u igri “šest na šest”, na skraćenom terenu, odnela ubedljivu pobedu protiv “belih”, za koje je igrao pomenuti tandem veznih fudbalera “Parnog valjka”.

Odlučujuća su bila tri gola postignuta iz isto toliko vezanih napada Ilićevog tima. 

“Šta to radite, igrajte odbranu”, uzviknuo je iznervirani golman Filip Kljajić. Ali, bilo je kasno. 

Izvor: MONDO/V.Sukdolak

Posle kratke pauze, na red je došla nova vežba. Treneri su pozabadali “manekene” (rekvizite koji simuliraju protivničke igrače) i lopta se ponovo zakotrljala… Dok su Slobodan Urošević i Gabrijel Enake odigravali sa bekovskih pozicija ka sredini, napadači i vezni fudbaleri završavali su akcije udarcima iz šesnaesterca. 

Tako je, bre. Kao, umoran si, a samo meni braniš“, laknulo je kapitenu kada je iz ko zna kog pokušaja uspeo da proturi loptu pored mladog Popovića. I ovu je “Pop” imao na ruci…

Izvor: MONDO/V.Sukdolak

Možda se Saša Ilić ne bi ni obratio novinarima, da mu se po završetku treninga Tošića i Smiljanića nisu revanširali u internoj igri. “Lola” je imao tri, Bambi “četiri” greške.

Ilić je prvi stigao do pet.

Izvor: MONDO/V.Sukdolak

MONDO INTERVJU: SAŠA ILIĆ

[embedded content]

Izvor: YouTube/MONDO

Izvor: MONDO Vesti