Home » Sport » Šćekić – Partizanov “Zoro”

Šćekić – Partizanov “Zoro”

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić uskoro počinje treninge posle operacije nosa koji mu je bio polomljen u prvenstvenom duelu protiv Spartaka.

Aleksandar ŠćekićFoto: MN Press/MONDO – ilustracija

Stručni štab Partizana nikako da sklopi celu ekipu, odnosno da na raspolaganju ima sve igrače zbog mnogobrojnih težih i “sitnijih” povreda.

Već duže su van stroja Zoran “Bambi” Tošić i mladi bek Zlatan Šehović (odigrao je u nedelju jednu kontrolnu utakmicu za omladince crno-belih), a potom su se redom povređivali Aleksandar Šćekić, Danilo Pantić i Goran Zakarić. 

Svi nabrojani (osim možda Pantića i Zakarića) neće igrati protiv Čukaričkog danas posle podne u prvenstvu, ali dobra vest je da se Crnogorac Šćekić priključio ekipi i počeće da trenira nakon operacije nosa koji mu je bio polomljen u meču protiv subotičkog Spartaka pre desetak dana.

U izjavi za klupsku televiziju, Šćekić je najavio povratak treninzima, ali i da bi za koji dan trebalo da dobije zaštitnu masku, koju će nositi preko lica.

“Dobro se osećam, operacija je prošla u najboljem redu i jedva čekam da počnem da treniram. Maska bi trebalo da stigne za dan, dva. Prvih nekoliko dana ću trenirati individualno i potom ću se priključiti ekipi. Maska je crna, kao ona što je nosi Zoro (strip i filmski junak, prim. aut.) i neće biti straha od duela kad izađem na trening“, rekao je stameni crnogorski reprezentativac.

Goran Zakarić je pod znakom pitanja za meč protiv Čukaričkog. Protiv Napretka je dobio udarac u stomak i nije trenirao nekoliko dana.

“Osetio sam jak bol i nisam trenirao dva dana. Snimak je pokazao da su mi se vlakna malo razdvojila u predelu abdomena. Sad ne osećam nikakve bolove, nisam tip igrača koji preskače utakmice i treninge”, rekao je ofanzivni vezni fudbaler Partizana.

Izvor: MONDO Vesti