Šćepanović: Borac će biti težak rival za sve u ABA ligi – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Šćepanović: Borac će biti težak rival za sve u ABA ligi

Šćepanović: Borac će biti težak rival za sve u ABA ligi

Sedam meseci nakon poslednjeg meča na Jadranu, crno-beli će u subotu od 21 sat u Hali sportova „Ranko Žeravica“ dočekati ekipu koja je u trenutku prošlosezonskog prekida bila lider ABA 2 šampionata.

„Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede. Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bismo na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima“, rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Centar crno-belih Nikola Janković pred duel poručio je da tim ima veliku želju da trijumfalno startuje u takmičenju.

„Borac je čvrsta i kvalitetna ekipa. Igrali smo protiv njih tokom priprema, mnogiih predstavljaju kao napadački tim, ali oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Pripremićemo se da budemo sutra na visini zadatka. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi“, rekao je Janković.

Izvor: rts.rs