Slavlje Zvezdinog rukovodstva na “Parkenu” (VIDEO) – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Slavlje Zvezdinog rukovodstva na “Parkenu” (VIDEO)

Slavlje Zvezdinog rukovodstva na “Parkenu” (VIDEO)

Mnogo “triler” utakmica odigrala je Crvena zvezda kroz svoju istoriju, a u sam vrh takve liste ovog leta svrstao se duel crveno-belih i Kopenhagena.

Srpski prvak doputovao je u Dansku na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona posle beogradskih 1:1, a pitanje putnika u plej-of, sa garantovanom Ligom Evrope u džepu, rešeno je posle čak 11 penal serija!

Zvezdini igrači četiri puta promašili su čitav gol, ali je Milan Borjan fantastičnim paradama “vadio kestenje iz vatre”.

Sve to iz VIP lože stadiona u Kopenhagenu energično je pratilo rukovodstvo crveno-belih, koje je – kao i oko 2.000 gostujućih navijača na južnoj tribini – “eksplodiralo” posle odlučujuće Borjanove odbrane.

Izvor: FK Crvena zvezda

“Izuzetno teška utakmica, jedna od najtežih koje sam gledao u životu i otud tolika radost na kraju. Ovo je stvarno izuzetno velika pobeda”, konstatovao je Mitar Mrkela posle utakmice.

Zvezdin sportski direktor veruje da će ova pobeda značajno uticati na dalja izdanja izabranika Vladana Milojevića.

“Najteže je ponavljati dobre rezultate i ova treća uzastopna jesen u Evropi će biti veliki impuls našoj ekipi”, smatra Mrkela.

Poslednja prepreka na putu ka ponovnom plasmanu u Ligu šampiona je švajcarski Jang Bojs. Prva utakmica je već sledeće srede u Bernu.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Izvor: Mondo Sport