Sportske vesti – Najava sportskih dešavanja – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Sportske vesti – Najava sportskih dešavanja

Sportske vesti – Najava sportskih dešavanja

Rukometašice Bekamenta Bukovičke banje večeras od 18:00 sati u Sporsko rekrteativnom centru „Šumadija“ igraju ranije odloženu utakmicu 9-og kola Super lige Srbije.

Njihov protivnik je ekipa Mladost NP iz Nove Pazove.

Ova utakmica je u redovnom terminu bila zakazana za 06.02. ali je zbog prisustva korona virusa u redovima Bekamenta utakmica odložena za sutra.

Mladost je na 10-om mestu tabele 12 ekipa sa 9 bodova iz 13 utakmica dok je Bekament Bukovička banja trećeplasirani tim prvenstva sa 18 bodova.

 

ORK Šamot 65 u subotu nastavlja takmičenje u Plej-autu Arkus lige za rukometaše. U utakmici koja se igra bez prisustva publike u SRC Šumadija od 18:00 sati uz poštovanje epidemioloških mera. Gost „Šamotera“ je Kikinda Grindex.

Prema trenutno raspoloživim informacijama koji stižu iz tabora Šamota , dva igrača su pozitivna na COVID 19, pa ukoliko se u narednim danima dogodi da još neki igrač Šamota bude pozitivan utakmica će najverovatnije biti odložena za neki naknadni termin.

Sve tri odbojkaške ekipe iz Aranđelovca koje nastupaju u Drugoj ligi centar ovog vikenda igraju utakmice na gostujućim terenima.

Odbojkašice Šumadije sutra od 19:00 sati gostuju u Obrenovcu ekipi Tent-a 2. , dok će dan kasnije , u subotu od 13:00 sati , Odbojkaški klub Fortuna plus u Svilajncu odmeriti snage sa ekipom Smeč-a.

Odbojkaši Fortune plus u nedelju od 18:00 sati gostuju u Kostolcu ekipi Rudara.

Arhive