Srbija open, treći dan: Đoković posle devet godina igra u Beogradu, još trojica Srba na terenima – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Srbija open, treći dan: Đoković posle devet godina igra u Beogradu, još trojica Srba na terenima

Srbija open, treći dan: Đoković posle devet godina igra u Beogradu, još trojica Srba na terenima

Dan na terenima Teniskog centra Novak obeležiće Novak Đoković, koji prvi put posle devet godina igra takmičarski meč u rodnom gradu.

Đoković započinje svoj nastup na jednom od dva turnira za čiju je organizaciju najzaslužniji, ali će pre njega igrati Miomir Kecmanović, koji se sastaje sa malo poznatim Francuzem Arturom Riderknešom.

Kecmanović i Riderkneš će prvi put u karijerama ukrstiti rekete i otvoriti program na Centralnom terenu, od 12 časova, uz direktan prenos na našem Drugom programu.

Nakon njih dvojice, ne pre 14.30, Đoković se sastaje sa Sunvu Kvonom iz Južne Koreje, a taj okršaj gledajte na RTS1. Đoković i Kvon nikada do sada nisu igrali i jasno je da će svetski „broj 1“ biti veliki favorit.

Ukoliko savlada Korejca, čekaće upravo pobednika susreta Kecmanović – Riderkneš.

Program na Centralnom terenu na Dorćolu do 19 sati srpskim derbijem zatvaraju Filip Krajinović i Nikola Milojević, uz direktan prenos na Trećem programu RTS-a.

Turnir u Beogradu, prvi posle devet godina, počeo je u ponedeljak i traje do 25. aprila. Igra se za nagradni fond od 711.800 evra, dok će pobedniku pripasti 100.225 evropskih novčanica i 250 ATP poena.

Izvor: rts.rs

Arhive