Stanković: Kroz ovakve utakmice rastemo – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Stanković: Kroz ovakve utakmice rastemo

Stanković: Kroz ovakve utakmice rastemo

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Spartak iz Subotice sa 3:2 (1:1), u derbiju 4. kola Superlige Srbije.

Dvostruki strelac za Zvezdu bio je El Fardu Ben u 32. i 66, a promašio je i penal u 26. minutu, a u strelce se upisao i „rezervista“ Tomane Mendeš u 70. minutu.

„Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana “teški“, da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude “med i mleko“. Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope“, rekao je Stanković.

Zvezdin trener posebno je naglasio učinak napadača – Bena i Tomanea.

„Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, bio nam je potreban ovako motivisan protivnik“, poručio je Stanković.

Izvor: rts.rs