Sutra počinje 86. Međunarodni poljoprivredni sajam – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Sutra počinje 86. Međunarodni poljoprivredni sajam

Sutra počinje 86. Međunarodni poljoprivredni sajam

Foto: rtvsunce.com

U Novom Sadu sutra počinje  86. Međunarodni poljoprivredni sajam. Prvi put u istoriji ima i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja, to su Italija i Tunis. Nastupiće 1.518 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države.Opština Aranđelovac je prvi put zakupila štand na sajmu poljoprivrede gde će se predstaviti više proizvođača.

 Nastupom na Sajmu,  Ministarstvo poljoprivrede će  široj javnosti prezentovati mere agrarne politike i ruralnog razvoja, kojima su, putem subvencija, utvrđeni različiti vidovi pomoći i podsticaja registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Predstavnici  opštine Arandjelovac obezbedili su besplatan prevoz, osveženje I ulaznice za novosadski sajam poljoprivrede. Polazak je u utorak 14.maja u 7 časova I 30 minuta sa Lastinog stajališta. Rok za prijavu produžen je do ponedeljka, a zainteresovani poljoprivredni proizvodjači mogu da se jave u svoje mesne zajednice ili u kancelariji za poljoprivredu u zgradi opštine Arandjelovac.