Home » Sport » Sve se menja, osim Markusa Vilijamsa: PAO i u Americi!

Sve se menja, osim Markusa Vilijamsa: PAO i u Americi!

U finišu sezone 2014/15, tokom “večitog” derbija Zvezde protiv Partizana, plejmejker crveno-belih Markus Vilijams u jednom trenutku je napustio dvoranu i seo na klupu pred “Pionirom”, da bi se “luftirao” i uhvatio vazduh.

Narednog meseca, Košarkaški savez Srbije objavio je rezultate doping testa, kojima je utvrđeno da je sjajni košarkaš nestalnog karaktera uoči te utakmice koristio marihuanu.

Kazna je stigla početkom jeseni i branila mu je da zbog “duvke” nastupa dva meseca, ali ga očigledno nije naučila pameti.

Poznajući njegov temperament – ne iznenađuje previše vest koja je ovog utorka stigla iz SAD, gde “M-Vil” ove sezone nastupa za razvojni tim Sakramento Kingsa. Ona glasi:

Razvojna liga suspendovala je Markusa Vilijamsa, plejmejkera Stokton Kingsa, na pet utakmica zbog kršenja anti-doping pravila. Vilijams će početi da služi svoju kaznu u sredu“.

Iako mu ovo nije prva kazna, teško je očekivati da će talentovani i problematični “plej” i pod “stare dane” promeniti sebe, ma koliko ga kažnjavali.

To ga je sigurno lišilo veće karijere, jer njegovo umeće ni danas, u njegovoj 34. godini, ne može biti dovedeno u pitanje.

Uostalom, pogledajte kako ove zime igra u Sakramentu:

[embedded content]

Izvor: YouTube/nbagleague

Izvor: MONDO Vesti