Home » Sport » Sve u 16 sa Milijašem: Kakav je Terzić za saradnju?

Sve u 16 sa Milijašem: Kakav je Terzić za saradnju?

Pravo iz Turske u Mondo studio!

Fudbalske priče iz srca šesnaesterca nastavili smo ovog ponedeljka sa uveliko legendarnim fudbalerom Crvene zvezde.

Nenad Milijaš bio je gost u drugoj epizodi MONDO podcasta “Sve u 16” i domaćinu Nikoli Jankoviću ispričao zašto je Vladan Milojević uspešan, kakav je Zvezdan Terzić za saradnju, ko je najbolji igrač Partizana protiv kog je igrao i zbog čega je Dejan Ilić bio MVP svakog derbija na kom je nastupio.

Svakog petka u 20 časova čekaju vas nove epizode podcasta “Šesta lična”. Miloš Jovanović već je ugostio Vladu Kuzmanovića i Edina Avdića, pa vam predlažemo da zapratite MONDO košarkaške priče na YouTube i SoundCloud kanalu, jer i sezona pod obručima ulazi u “vruću” fazu.

Zvezdinu “desetku” pitali smo za “slučaj pivo i cigarete” u Južnoj Africi, da li je istina da je Nemanja Vidić pričao samo sa Aleksandrom Lukovićem u reprezentaciji, zbog čega se Zdenjek Zeman tako kratko zadržao u Beogradu, da li je tačno da ga je Piksi Stojković vratio sa aerodroma u januaru 2006, kao i kakvi su saigrači Vujadin Savić, Ognjen Koroman, Boban Bajković i još jedan dugogodišnji prvotimac crveno-belih, Igor Mijović.

Da Milijaš nije morao na Milojevićev prvi trening na “Marakani” pred nastavak šampionata ove subote, ovaj zanimljiv i otvoren razgovor verovatno bi potrajao dva fudbalska poluvremena, a ne samo jedno.

Uživajte u iskrenosti jedne od najopasnijih “levica” na ovim prostorima, pošaljite nam vaše utiske i komentare i, da ne zaboravimo, zapratite MONDO podcast “Sve u 16” na našem YouTube i SoundCloud kanalu kako biste na vreme saznali ko će biti naš gost narednog ponedeljka u 20 časova.

Poslušajte…

…ili pogledajte.

[embedded content]

Izvor: MONDO

Za slučaj da ste propustili, “ponavljamo” i prvu epizodu “Sve u 16” sa Acom Stojanovićem, koji je otvorio prvu sezonu fudbalskih priča iz srca šesnaesterca.

Poslušajte…

…ili pogledajte.

[embedded content]

Izvor: MONDO


Ostanite uz MONDO!

Izvor: MONDO Vesti