Home » Sport » Teo i Nole – detalj koji je prošao neopaženo

Teo i Nole – detalj koji je prošao neopaženo

Teodosić, Klipersi, pa i NBA liga podelili su fotku dvojice možda i najpopularnijih aktivnih sportista Srbije. Slika otkriva i jedan detalj vezan za Teovu povredu.

Miloš Teodosić i Novak Đoković zajedno na fotografiji – dovoljno da ona obiđe svet.

Fotka dvojice možda i najpopularnijih atkivnih sportista Srbije, koju je prvo objavio Teodosić na Instagramu, potom i njegovi Los Anđeles Klipersi, a na kraju i NBA liga svesna da je imala VIP gosta iz sveta tenisa, izazvala je brojne komentare.

Na srpskom online prostoro dominirali su oni o tome koliko bi, s razlogom, trebalo da budemo ponosni što imamo takve asove, a nisu retki ni oni u kojima se komentariše kvalitet sportske opreme u kojoj nastupaju Klipersi ove sezone.

Ipak, jedan detalj promakao je mnogima, a to je specijalno ortopedsko pomagalo koje se shodno izgledu može opisati i kao “trotinet za povređene sportiste”, uz koje je Teodosić došao do “Stejlps centra” na utakmicu sa Golden Stejt Voriorsima.

Foto: screenshot milosteodosic4/Instagram

Uglavnom, jasno je šta je svrha ovog pomagala – da se Teodosić sve vreme oslanja na koleno i da povređeno stopalo bude u položaju u kojem ne trpi nikakvu silu, kako bi se maksimalno ubrzao period neophodan da se prevaziđe tegoba zvana plantarni fascitis. Svi smo nedvosmisleno mogli da se uverimo u ozbiljnost Teodosićeve povrede, ali i ozbiljnost procesa oporavka.

Prema informacijama do kojih je Mondo došao iz izvora bliskih kapitenu naše košarkaške reprezentacije, on bi na teren mogao da se vrati pre 2018. godine.

Izvor: MONDO Vesti