Home » Sport » Terzić: Borjan u Zvezdi do 2023!

Terzić: Borjan u Zvezdi do 2023!

Crvena zvezda ne menja prvog golmana!

Milan Borjan (30) imao je više ponuda tokom ove zime da promeni sredinu, ali je na kraju odlučio da prihvati novi, poboljšani dugogodišnji ugovor Zvezde, saopštio je Zvezdan Terzić.

“Sa Borjanom je sve dogovoreno i ostaje u Crvenoj zvezdi još četiri i po godine. Ugovor će biti potpisan čim se vratimo u Beograd”
, rekao je generalni direktor Zvezde novinarima tokom opširnog razgovora u Antaliji, a koji ćete u toku sutrašnjeg dana videti na MONDU.

Reprezentativcu Kanade je ugovor isticao na kraju tekuće sezone, s tim da bi se automatski produžio za još jednu godinu ako bi Borjan odigrao makar 66% utakmica – što je sasvim realno da se desi, a s obzirom na partije koje je pružao u dresu Zvezde – jasno je da je klub želeo da ga zadrži i u narednim godinama.

MILAN BORJAN ZA MONDO: O ZVEZDI, ARGENTINI, SRBIJI, KANADI…

Izvor: MONDO/Jovan Terzić


Pre njega nove ugovore sa Zvezdom potpisali su i Vujadin Savić i Filip Stojković, dok ponuđene uslove nije prihvatio Nenad Krstičić i iskoristio je klauzulu da pređe u AEK.

Milan Borjan je u Zvezdu stigao u leto 2017. godine iz Ludogoreca, protiv koga je na današnjem prijateljskom susretu poneo i kapitensku traku u prvom poluvremenu, i za to vreme postao je jedan od ključnih igrača u generaciji Vladana Milojevića.

NIJE SVE ZAVRŠENO: ČEKAJU SE JOŠ IVANIĆ I GAJIĆ

Nametnuo se prvenstveno kao odličan golman, branio je podjednao dobro u Evropi i Superligi, a istovremeno je pokazao i liderske sposobnosti komandovanjem odbranom.

Za Zvezdu je do sada odigrao 75 utakmice, primio je 53 gola, a u čak 39 nije savladan.

Izvor: MONDO Vesti