Home » Sport » Terzić nadzirao trening Zvezde, zvečale stative (VIDEO)

Terzić nadzirao trening Zvezde, zvečale stative (VIDEO)

/Od novinara MONDA iz Antalije/

U više navrata ovog utorka pljuštala je kiša u Antaliji, ali kada se približio trening fudbalera Crvene zvezde vreme se prolepšalo, pa su izabranici Vladana Milojevića na teren izašli ogrejani suncem.

I pod nadzorom generalnog direktora Zvezdana Terzića, koji je doputovao u Tursku u društvu Slobodana Govedarice, prvog čoveka Zvezdine filijale Grafičara.

Posle uvodnog zagrevanja, igrači su podeljeni u četiri grupe. Dve su u uglovima terena igrale “ševu”, štoperi i defanzivni vezisti su – uz aktivno učesće trenera Milojevića – uvežbavali akcije za iznošenje lopte na protivničku polovinu, dok su špicevi i krila sa Milanom Kosanovićem radili na preciznosti šuta.

Leve, desna, leva, desna“, komandovao je pomoćni trener.

Pavkov pogodi to, nećeš živeti od dva gola Liverpulu“, našalio se Kosanović posle jednog nepreciznog udarca visokog centarfora.

Zvečale su stative nekoliko puta, bilo je odličnih odbrana, ali i pogodaka u “malu mrežu”.

Pogledajte:

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Ono što može da raduje Milojevića jeste to da su svi igrači trenirali, među njima i novajlija Miloš Vulić koji je prethodnih dana imao problem sa zglobom.

Što se tiče programa za sredu, u prvom planu biće prijateljska utakmica sa Austrijom iz Beča u 15 časova (17 po lokalnom). TV Arena Sport direktno će prenositi taj duel.

Izvor: MONDO Vesti