Home » Sport » Terzić: Zvezda opet postaje ozbiljan klub

Terzić: Zvezda opet postaje ozbiljan klub

“Radimo sistemski i vraćamo Zvezdu na fudbalsku mapu Evrope”, ushićen je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle plasmana u plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

fk crvena zvezda okupljanje, zvezdan terzićFoto: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je obezbedila plasman (bar) u grupnu fazu Lige Evrope, ali pred njom je istorijska šansa da uđe u grupnu fazu Lige šampiona i zaradi oko 15 miliona evra.

Stoga je i logično zadovoljstvo generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića, koji je ocenio da ovaj uspeh “nije slučajan”, i poručio navijačima da će “biti ponosni na Zvezdu, koja ponovo postaje ozbiljan klub”.

“Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila. Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da Zvezdu vraćamo na mapu Evrope“, rekao je Terzić za klupski sajt.

On se zahvaliko igračima, stručnom štabu, ali i svim saradnicima čiji doprinos nije vidljiv javnosti u toj meri.

Zajedničkim naporima učinili smo da Zvezda pred sobom ima još jednu fantastičnu sportsku, ali i finansijski stabilnu godinu. Rad u Crvenoj zvezda je zadovoljstvo, ali i ogromna obaveza. Zato nemamo vremena da uživamo u ovom uspehu jer nas već danas čekaju nove obaveze i priprema utakmica plej-ofa sa Salcburgom. Pokazali smo da ponovo postajemo ozbiljan klub i mogu da obećam da će navijači biti ponosni na Zvezdu“, poručio je Terzić.

Izvor: MONDO Vesti