Teška povreda glave fudbalera Fk Šumadinca – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Teška povreda glave fudbalera Fk Šumadinca

Teška povreda glave fudbalera Fk Šumadinca

U utakmici izmedju Borca iz Pajsijevića I Šumadinca iz Natalinaca u okviru okružne fudbalske šumadijske lige u devedesetom minutu igrač Stefan Ilić je laktom u slepoočnicu udario igrača gostiju Aleksandra Spasića, koji je hitno prebačen u Klinički centar Kragujevac, gde čeka operaciju.

Da podsetimo, sudija u eksesnim slučajevima, daje žuti karton, a za ovakav udarac, mora  da pokaže crveni.Sigurno je da ovakvi slučajevi moraju strože da se sankcionišu.

U zvaničnom izveštaju delegata Savić Rada iz Venčana stoji da je sve bilo fer i korektno a da se se dva igrača gostiju samopovredili.
Rukovostvo a i niko ostali iz kluba domaćina se nije oglasio sa nikakvim komentarom.Verovatno zbog toga što su ovakve pojave na njihovom terenu normalne sobzirom izuzetka prvog kola , oni su sve utakmice na svom terenu dobili a sve kao gosti izgibili .
Koje će korake preduzeti KUS , Direktor Lige ,Komesar za delegiranje , disciplinski sudija i ostali koji bi mogli da reaguju i spreče da se ovakvi zločini ne ponove ? Fk Šumadinac iz Natalinaca najavio istupanje iz lige.