Tumbaković i Mitrović pred Luksemburg: Utakmica koja mora da se dobije – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Tumbaković i Mitrović pred Luksemburg: Utakmica koja mora da se dobije

Tumbaković i Mitrović pred Luksemburg: Utakmica koja mora da se dobije

Selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković izjavio je da je fokus ekipe na utakmici protiv Luksemburga i naglasio da su svi igrači zdravi i da nema nijednu dilemu oko tima.

“Nemam dileme oko sastava. Šta se promenilo? Ne nešto posebno značajno, osim da smo dodatno skautirali Luksemburg. Kod njih nema nekih promena u načinu igre. Pokušaće da igraju „direktan” fudbal preko kontri i polu-kontri, ali mi se spremamo za ovu utakmicu kao da je jedina u ovom ciklusu. I bavimo se od prvog dana samo Luksemburgom, a posle se okrećemo Ukrajini”, rekao je Tumbaković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Selektor je naveo da se ekipa sprema za meč kao da je jedini u ovom ciklusu.

“Pripremamo utakmicu sa Luksemburgom jer imamo odgovornost prema Srbiji. I zato sam rekao da se pripremamo kao da je jedina utakmica u ovom ciklusu. I nisam siguran da mnogo verujemo u iznenađenje u mečevima Portugala, ali mi idemo korak po korak, da mi budemo zadovoljni našim poslom”, dodao je Tumbaković.

Najbolji strelac reprezentacije Aleksandar Mitrović očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga koja mora da se dobije.

“Još jedna utakmica protiv ekipe o kojoj sve znamo, selekciji koja nas je namučila u prvom meču. Tada smo dali golove na vreme i rešili utakmicu u svoju korist. I sada nas očekuje težak meč, želimo da osvojimo nova tri boda. Ako želimo nečemu da se nadamo moramo da pobedimo Luksemburg i posle Ukrajinu. Što se tiče golova, ne opterećujem se, do sada sam postigao mnogo golova, a znam da ću oboriti rekord pre ili kasnije. Najvažnije da ekipi ide dobro”, rekao je Mitrović.

Srbija u četrtak od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Luksemburg, a tri dana kasnije, na istom mestu od 15 sati, sledi duel protiv Ukrajine.

Izvor: rts.rs