Turistička organizacija Aranđelovca na 20. međunarodnom sajmu turizma u Nišu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Turistička organizacija Aranđelovca na 20. međunarodnom sajmu turizma u Nišu

Turistička organizacija Aranđelovca na 20. međunarodnom sajmu turizma u Nišu

U četvrtak, 18. aprila u Nišu, počinje jubilarni dvadeseti po redu Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora . Sajam će trajati do 20. aprila, a predstaviće se oko 200 izlagača. Sajam se organizuje u Hali Čair a ulaz je besplatan.

Turistička organizacija Aranđelovca u saradnji sa Narodnim muzejom predstaviće turističke potencijale i ponudu Aranđelovca na štandu Turističke organizacije Srbije.

20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2019.

Sajam u Nišu je mesto susreta turističke privrede kao i ponude i potražnje. Predstavlja mesto za poslovne dogovore, prezentacije, ali i razmenu inovativnih ideja i sadržaja.

Prošlogodišnji Sajam je zabeležio rekordni broj od preko 130 izlagača iz zemlje i iz regiona, Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke među kojima su bile turističke agencije, turoperatori, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira.