U toku je očitavanje potrošnje vode za mart – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » U toku je očitavanje potrošnje vode za mart

U toku je očitavanje potrošnje vode za mart

Iz JKP „Bukulja“ obaveštavaju potrošače koji koriste vodu sa gradskog vodovoda da je inkasantska služba JKP „Bukulja“ na terenu i očitava potrošnju vode za MART 2019. godine. Mole se potrošači da omoguće pristup mernim instrumentima zaposlenima JKP „Bukulja“ Aranđelovac.


One potrošače koji sami očitavju svoju potrošnju, podsećamo da stanja sa brojila dostave najkasnije do petka 29.03.2019. godine na šalter reklamacija i informacija ili telefonom na broj 711-300.

Potrošači mogu iskoristiti priliku da do 30.marta 2019.godine izmire svoje obaveze za komunalne usluge prema JKP“Bukulja“ i ostvare popust:

•za fizička lica 10%,

Redovnim izmirenjem obaveza prema JKP „Bukulja“, osim što potrošači stiču pravo na značajan popust, omogućavaju i JKP „Bukulja“ da uspešno obavlja svoj posao i da redovno isporučuje kvalitetnu i bezbednu vodu za piće.

Pozivaju se potrošači koji su dobili opomenu pred utuženje i isključenje sa vodosnabdevanja i one koji još nisu dobili opomenu a imaju veliko dugovanje prema JKP „Bukulja“, da dođu u naše prostorije (kancelarija br 7) kod referenta po utuženim predmetima da bi postigli dogovor o načinu izmirenja predmetnog druga.