U toku je očitavanje potrošnje vode za mesec novembar – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » U toku je očitavanje potrošnje vode za mesec novembar

U toku je očitavanje potrošnje vode za mesec novembar

 

Obaveštavamo potrošače opštine Aranđelovac, koji koriste vodu iz gradskog vodovoda, da je inkasantska služba JKP „Bukulja“ na terenu i očitavanje potrošnje vode za NOVEMBAR 2018. godine je pri kraju. Potrošače koji sami očitavju svoju potrošnju i oni potrošači koji su već zaštitili svoje merne instrumente za predstojeću zimsku sezonu, podsećamo da stanja sa brojila dostave najkasnije do četvrtka 29.11.2018. godine na šalter reklamacija i informacija ili telefonom na broj 711-300.

Potrošači mogu iskoristiti priliku da do 30.11.2018. godine izmire svoje obaveze za komunalne usluge prema JKP“Bukulja“ i ostvare popust na redovnost od 10% za fizička lica.

Pozivaju se potrošači opštine Aranđelovac koji imaju zaostala dugovanja prema JKP „Bukulja“ na izmirenje svojih obaveza uz mogućnost sklapanja reprograma na zaostala dugovanja. Za dogovor oko izmirenja predmetnog duga potrošači se mogu obratiti u direkciji JKP „Bukulja“, kancelarija br 7, kod referenta po utuženim predmetima kako bi postigli dogovor o načinu izmirenja svojih drugovanja.

Redovnim izmirenjem obaveza prema JKP „Bukulja“, osim što potrošači stiču pravo na značajan popust, omogućavaju i JKP „Bukulja“ da uspešno obavlja svoj posao i da redovno isporučuje kvalitetnu i bezbednu vodu za piće.

Arhive