Uhapšeno 5 osoba zbog sumnje da su prodavali drogu na narko tržištu u Arandjelovcu – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Uhapšeno 5 osoba zbog sumnje da su prodavali drogu na narko tržištu u Arandjelovcu

Uhapšeno 5 osoba zbog sumnje da su prodavali drogu na narko tržištu u Arandjelovcu

 

Kako Televizija Sunce nezvanično saznaje, kragujevačka policija je u saradnji sa kriminalističkom policijom iz Beograda, uhapsila 5 lica sa teritorije Arandjelovca I Kruševca za koje je postojala sumnja da su prodavali drogu na narko tržištu u Arandjelovcu, a koju su nabavljali na teritoriji opštine Kruševac. Uhapšeni su G.R.(35), P.G.(36), LJ.M.(38), M.P.(24) I M.I. (21). Hapšenje organizovane kriminalne grupe je zbog krivičnih dela neovlašćena proizvodnja I stavljanje u promet opojnih droga. Hapšenje je sporvedeno nakon opsežnih provera I koordinisanih akcija policije.

Izvršenim pretresom kod G.R. je pronadjeno 9 paketića heroina kao I više komada tableta sa spiska psihoaktivnih kontrolisanih supstanci I vagica za precizno merenje. Kod P.G. pronadjeno je 500 semenki indijske konoplje namenjene za uzgoj droge u laboratorijskim uslovima kao I više tableta sa spiska kontrolisanih psihoaktivnih supstanci. Kod  M.P. pronadjena je opojna droga marihuana kao I veći broj tableta. Kod Lj.M. je pronadjena veća količina marihuane dok je kod kruševljanke M.I. od koje su inače nabavljali opojnu drogu, pronadjeno I oduzeto 200 grama marihuane, u trenutku kada se ista kretala iz Kruševca ka Arandjelovcu.

Licima P.M., M.I. I P.G. odredjen je pritvor 30 dana, dok su G.R. I J.M. priznali izvršenje navedenog krivičnog dela. Ovo je samo nastavak opsežne akcije hapšenja kriminalnih grupa na teritoriji Šumadije koju pripadnici Policijske uprave Kragujevac sprovode više od dva meseca.