Uspešan start drugog tima Bekamenta Bukovičke Banje – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Uspešan start drugog tima Bekamenta Bukovičke Banje

Uspešan start drugog tima Bekamenta Bukovičke Banje

 

Drugi tim Bekamenta Bukovičke Banje startovao je pobedom u nastavak sezone u Prvoj ligi Zapad.
U subotu „na vrućem terenu“ u Prijepolju, u derbiju Bekament Bukovička Banja 2, savladao je u hali Gimnazije ekipu Prijepolja rezultatom 24:26, poluvreme 16:14.
U većem delu viđena je „rezultatska klackalica“ u kojoj su se na kraju mlade Aranđelovčanke bolje snašle uprkos podatku da je domaći sastav u pojedinim delovima meča imao i + 3 gola razlike….
Ekipa trenera Marije Kuharović napravila je rezultatski preokret u periodu od 47 do 52 minuta kada je od minus 2 stigla do +1.
Serijom od 5:0 , za 8 minuta (od 47 do 55 minuta), od rezultata 21:19 za domaćina, Bekament Bukovička Banja 2 stiže do prednosti 21:24 , koja ispostavlja se kasnije jeste nedostižna za uvek neugodnu ekipu Prijepolja.
Posle 9 odigranih utakmica Bekament Bukovička Banja 2. je i dalje lider na tabeli Prve lige „Zapad“ sa 16 osvojenih bodova, ostvarenih u 8 pobeda i jednim pretpljenim porazom, na gostujućem terenu u Čačku u prvom delu sezone.
Već u petak 23.marta Bekament Bukovička Banja 2. u SRC „Šumadija“ od 17:30 , u utakmici 10-og kola dočekuje ekipu Metalac AD iz Gornjeg Milanovca.