Već pristiglo više od 31.000 koverati za nagradnu igru „UZMI RAČUN I POBEDI“ – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Aranđelovac » Već pristiglo više od 31.000 koverati za nagradnu igru „UZMI RAČUN I POBEDI“

Već pristiglo više od 31.000 koverati za nagradnu igru „UZMI RAČUN I POBEDI“

 

Za devet dana od početka nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ u Pošte Srbije stiglo je više od 31.000 koverata sa računim i slipovima građana.

Nagradni fond za novi ciklus nagradne igre biće potpuno poznat najkasnije do 14. februara do kada Vlada ima rok da usvoji pravila i finalni nagradni fond, a za sada se zna da će biti 100 automobila, što je duplo više nego u prethodnom ciklusu igre, kaže Ivan Radak iz NALEDA.

Do sada je poslato više od 31.000 koverata. Sredinom sledeće nedelje Vlada Srbije će usvojiti finalna pravila i nagradni fond za ovu igru – kaže Radak.

Ovaj put 10 stanova

U prošlom ciklusu bilo je šest stanova, podseća Radak i kaže da se očekuje da ih bude ovog puta više, ali da se za sada ne može govoriti o tačnoj cifri. U nagradnoj igri bi trebalo da bude najmanje 10 stanova.

Već sada, objašnjava Radak, poznati su osnovni kriterijumi i to da u nagradnoj igri mogu da učestvuju samo punoletni građani sa boravištem ili prebivalištem u Srbiji.

On podseća da malalotena lica nemaju prava učešća, a da bi se učestvovalo u nagradnoj igri, pravilo je da u koverti mora biti minimum deset fiskalnih računa ili deset slipova, ali se fiskalni računi i slipovi ne smeju mešati.

Sto dinara minimalan iznos na računu

Minimalan iznos na računu ili slipu mora biti 100 dinara, a pri popunjavanju koverte važno je da se na strani gde se koverta otvara, upiše ime i prezime, adresu iz lične karte ili pasoša i broj telefona. Sa druge strane, umesto adrese primaoca treba da piše „Uzmi račun i pobedi 2018“.

Opštine dobijaju nagradu od 23.000 evra

Takođe, objašnjava, i ove godine postoji takmičenje gradova i opština, a promena je napravljena ove godine, pa tako postoje tri kategorije, male, srednje i velike i iz svake od tih grupa će biti izabrane tri najaktivnije.

Opštine će dobiti nagradu od 23.000 evra za ulaganje u projekte koje izaberu građani, a deo njih će dobiti i besplatan bežični internet.

Izvor: Blic